tisdag 30 november 2010

gööötelabooorg

nu har vi snart varit på hemmaplan i ett dygn sen vår traumatiska tågtripp t/r göteborg!
vi pulsade fram genom snön med julklappskassar och annat diverse ätbart till vår lya kl 1 på månd morgon från en ersättningsbuss som släppte av oss på stationen efter allt tågkrångel!
och nej, jag ska inte klaga för vissa har det mycket mycket värre idag men alltid lite störande när man förväntar sig att komma hem en viss tid, särskilt när man ska upp och jobba tre timmar senare!

kan ju säga att jag har varit övertrött på jobbet, fnittrat och sovit i smyg omvartannat!

trots förseningar krångel etc. var det värt det! superskön och mysig helg i göteborg med henrik! vi har betat av några julklappar (mest till oss själva), gott käk med karin och hennes robin och båda fridorna vilket var väldigt trevligt och så avrundade vi helgen på lisebergs julmarknad = JAG VILL HA JUL NU!
vi spenderade nog lite för mycket pengar på chokladhjulen, resulterade i nada choklada men vi drack glögg, moffade brända mandlar och god fudge!

 
Posted by Picasa

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken myshelg! Härligt;)

/Sofia

Karin sa...

haaata SJ :/ fy vad drygt för er! det var jättemysigt och träffa er, och visst är jul på liseberg underbart? :) man blir alldeles varm i kroppen av o gå där bland allt julmys! puss <3